Potreban Vam je savjet, produktivno rješenje ili inovativna ideja?

Tvrtka Marvin d.o.o. bavi se proizvodnjom i obradom metalnih konstrukcija, kao i dopremom te montažom istih.

Za Vas izrađujemo auto nadstrešnice, nadstrešnice za parkirališta i kolica, ulazne i balkonske nadstrešnice, te brojne druge proizvode.

Glavne su prednosti naših nadstrešnica stabilnost i vrhunska kvaliteta, a zbog izvrsnih materijala korištenih u izradi, otporne su na sve vremenske utjecaje. Izrađujemo nadstrešnice na stupovima, nadstrešnice sa spremištem, konzolne nadstrešnice i one rađene po mjeri i zahtjevima naših klijenata.

Osnove nadstrešnica izrađene su od čelične konstrukcije, a za krov možete birati između različitih materijala i izvedbi. Želite li krov od polikarbonatnih ploča, ravan krov, ili pak onaj izrađen od profiliranoga lima? Nudimo Vam sve ovo izrađeno od najkvalitetnijih, nehrđajućih materijala, a za Vas također imamo i velik izbor krajnjih rješenja.

Osim nadstrešnica nudimo i druge montažne objekte poput reklamnih konstrukcija, vodilica te spremišta i boksova, a više o izradi, materijalima i montaži možete pročitati na našoj stranici pod kategorijom “proizvodi”.

Naša tvrtka nudi Vam rješenja od samoga planiranja do finalne izrade svih montažnih objekata. Obratite nam se i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda!

izrada-proizvoda-

Uz sve navedene usluge, Marvin d.o.o. će se pobrinuti i za dostavu te montažu izrađenih konstrukcija, a ovo je ujedno i najveći izazov našega poslovanja. Osigurat ćemo za Vas dostavu i montažu na području cijele Hrvatske, susjednih zemalja Bosne i Hercegovine, Srbije te u ostale europske zemlje.

Proizvode šaljemo našim vozilima ili špedicijom, a cijena dostave i montaže obračunava se zasebno ili pak prema dogovoru s klijentima. Kod transporta i montaže uvijek su moguće izvanredne situacije. U slučaju zastoja, kašnjenja isporuke ili drugih mogućih poteškoća, ovdje su naši ljubazni stručnjaci vješti u rješavanju nepredviđenih problema. Naručenu robu u Vašim domovima možete očekivati u najkraćem mogućem roku.

Kako posjedujemo vlastita vozila, u mogućnosti smo dostavu vršiti na otoke i slabije naseljena mjesta. Pored dostave i montaže, možete nam se obratiti i za savjet oko renoviranja ili preuređenja.

Pod obradom metala podrazumijevamo promjenu oblika, dimenzija ili svojstava kako bi bio pogodan za daljnju uporabu. Obradu izvodimo ručno ili strojno, a za što točniju izradu potrebni su alati koji su konstruirani posebno za ovu svrhu. Odabir načina obrade metala ovisit će o tome gdje ga želite upotrijebiti.

Usluge koje nudimo za obradu metala su:

  • obrada svih vrsta strojnih metala
  • zavarivanje (MIG, MAG, TIG)
  • savijanje cijevi i limova, za limove posjedujemo CNC stroj
  • rezanje limova, cijevi i profila
  • obrada i poliranje inoksa i aluminija.

Kao što je navedeno, metale obrađujemo koristeći CNC stroj. Ovo je alatni stroj, točnije tokarilica koja se koristi prilikom obrade metala i limova odvajanjem čestica. Prednosti korištenja CNC tehnologije svakako su brzina, preciznost i mogućnost izvedbe zahtjevnih projekata.

Ukoliko su Vam potrebne neke od navedenih usluga koje pružamo, obratite nam se s povjerenjem!

obrada-metala