Potreban Vam je savjet, produktivno rješenje ili inovativna ideja?

Nadstrešnice za parkirališta najčešće su konzolne nadstrešnice bez stupova, praktične i jednostavne za parkiranje jer olakšavaju pristup automobilom, a istodobno štite od vanjskih utjecaja. Nadstrešnice imaju široku primjenu, mogu se koristiti u privatne i komercijalne svrhe, no ono što im je zajedničko je izvrsna zaštita svih vrsta limenih ljubimaca.

Osnova konstrukcije izrađena je od čelika, točnije od cijevnih profila raznih dimenzija, a svi elementi se spajaju varenjem ili vijcima te se prema potrebi i mjestu na kojemu ćete nadstrešnicu montirati dodatno premazuju zaštitnom bojom.  Za krov nadstrešnica nudimo široku paletu materijala, ovisno o tome želite li ravan ili zaobljen krov te o podneblju u kojemu živite.

Mogu biti izrađene za jedno ili više parkirnih mjesta. Nadstrešnice možete izraditi za privatno parkiralište ispred kuće, ali i za veća parkirališta hotela, tvrtki ili komercijalna parkirališta poput Lidlovog i Kauflandovog. Ovakve nadstrešnice idealno su rješenje za veće investitore koji svojim kupcima i klijentima žele osigurati parkirno mjesto otporno na vremenske utjecaje.  Konzolne nadstrešnice mogu biti postavljene na bilo kojoj podlozi, a neravni tereni ili manjak prostora za naše stručnjake predstavljaju izazov s kojim se jedva čekaju suočiti. Svi elementi nadstrešnica izrađuju se u našoj radionici dok se montaža vrši na željenoj lokaciji. Nehrđajući materijali koje koristimo izdržljivi su i godinama će Vam osiguravati zaštitu, funkcionalnost i udobnost.