O NAMA

Tvrtka Marvin d.o.o. osnovana je 2006. godine u maloj garaži. Naporan rad i odlučnost doveli su do današnjih više od deset zaposlenika koji sa svojim ambicioznim nastupom u poslovnom svijetu grabe ka uspjehu.
Novi proizvodno – poslovni prostor izgradili smo 2007. godine u poduzetničkoj zoni Dravska u Koprivnici. Na istome mjestu objedinjena je proizvodnja, skladište robe i administrativno upravljanje tvrtkom. Povećan je obujam i kvaliteta voznoga parka, uložili smo u modernizaciju strojeva i neprestano usavršavanje zaposlenika, a sve kako bismo bili što efikasniji i pružili Vam veću kvalitetu proizvoda.
Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja metalnih konstrukcija i njihovih dijelova izrađenih od raznih materijala, proizvodnja različitih proizvoda od nehrđajućih metala za koje imamo posebno odvojen prostor, različite mogućnosti zavarivanja materijala, savijanja kao i strojnu obradu materijala vodeći pritom računa o strogim ekološkim zahtjevima.

KAKO RADIMO?

Realiziramo Vašu ideju zajedno kroz uhodane procese izrade, dopreme i montaže.

Osim što raspolažemo kvalitetnom strukturom zaposlenika, poslujemo na visokoj razini tehničke i tehnološke opremljenosti za što posjedujemo odgovarajuće licence i ateste.
U današnjem fokusu tvrtke su nadstrešnice i čelične konstrukcije te proširenje djelatnosti na cijelu Hrvatsku, kao i na Europsku uniju.
Tvrtka Marvin d.o.o. od svoga je osnutka stabilna i prema ekonomskim pokazateljima raste u svim segmentima poslovanja. Naš je plan daljnje ulaganje u tvrtku koja je u 100% privatnom vlasništvu, ulaganje u njezinu budućnost i modernizaciju što nam je osnovni cilj.

REALIZIRAMO VAŠU IDEJU

Imate upite, narudžbu ili zahtjev? Ne ustručavajte se i kontaktirajte nas.

Riješimo Vaš problem brzo i efikasno.