Potreban Vam je savjet, produktivno rješenje ili inovativna ideja?

Nadstrešnice koje izrađujemo u Marvin Metalima dugotrajne su i stvorene od najkvalitetnijih materijala. Svestrane su jer se mogu koristiti u razne svrhe, od pružanja ugodne sjene do zaštite Vaših automobila i ostalih vrijednosti.
Ovdje ćemo govoriti od nadstrešnicama za kolica. U galeriji fotografija možete se uvjeriti kako je veliki trgovački lanac Lidl upravo nama ukazao povjerenje i svoje nadstrešnice za kolica dao u ruke naših stručnjaka. Sklonite li kolica od kiše, snijega ili prejake sunčeve svjetlosti zaštitit ćete ih od korozije i produljiti njihov rok trajanja. Nadstrešnice za kolica mogu biti izrađene od lima, kaljenoga stakla i brojnih drugih materijala te su oku ugodnoga dizajna, a sve kako bi Vaše vrijednosti zaštitile od nepovoljnih vanjskih utjecaja.
Osim što štite kolica od hrđanja, i same su zaštićene premazom u svrhu dugotrajnosti i funkcionalnosti. Važno je napomenuti kako su naše nadstrešnice toliko čvrste da mogu podnijeti opterećenje od približno 120 kilograma po četvornome metru. Unutar njih poželjno je izraditi i postaviti metalne vodilice koje služe jednostavnome odvajanju kolica i održavanju urednosti te praktičnosti spremanja. Ponekad je oko nadstrešnica za kolica potrebno izraditi i zaštitne metalne stupove. Najčešće se metalni stupovi postavljaju oko nadstrešnica koje se nalaze usred većega parkirališta zbog zaštite od automobila. Ovo ipak ovisi o poziciji postavljanja nadstrešnice. U već spomenutoj galeriji fotografija možete vidjeti različite izvedbe nadstrešnica za kolica. Neke su izrađene isključivo za odlaganje kolica, dok se u sklopu nekih od njih nalaze i metalne vodilice za bicikle. Naša široka ponuda omogućuje izradu klasičnih i moderniziranih nadstrešnica. Oštri kvadratni ili pravokutni oblici te kombiniranje materijala i spajanje klasičnoga s modernim samo je dio onoga što možete pronaći u našoj ponudi. Svakako preporučujemo zamjenu klasične metalne nadstrešnice s onim izrađenima u kombinaciji sa staklom. Staklo daje dašak elegancije bez obzira na mjesto postavljanja nadstrešnice, no želimo naglasiti da naše želje ovoga puta nisu važne. Sve navedeno izrađujemo prema željama i potrebama naručitelja, a pomoći ćemo Vam i s ponekim stručnim savjetom ukoliko imate dvojbe.