Project Description

Potreban Vam je savjet, produktivno rješenje ili inovativna ideja?

Kontaktirajte nas

Dobrodošli u Marvin Metale, mjesto na kojemu ispunjavamo Vaše reklamne želje i za Vas proizvodimo reklamne konstrukcije, od onih najmanjih do najvećih.

Osnovno pravilo uspjeha svakoga poslovanja je biti primijećen. Ako želite da Vaši proizvodi i/ili usluge  budu viđeni na svakom koraku, a da pri tome na oglašavanje ne uložite cijelo bogatstvo, predlažemo Vam reklamne panoe, konstrukcije različitih dimenzija i materijala.  

Reklamne konstrukcije najčešće su jumbo ili svjetleći plakati, metalni ili plastični sendvič panoi, a mogu biti izrađene i sasvim personalizirane konstrukcije prema zahtjevima investitora. Jedna od naših glavnih djelatnosti je projektiranje, izrada i montaža masivnih, teških konstrukcija za promidžbene naslove.

Reklamne konstrukcije izrađujemo od PVC ili čeličnih materijala, ovisno o namjeni i mjestu na kojemu će reklama biti postavljena. Okvir i statika najčešće su od čelika, mogu biti sa ili bez unutarnjega osvjetljenja, a prednjice su izrađene od kvalitetnih nehrđajućih materijala po vašem izboru.  Konstrukcije mogu biti jednostrane ili obostrane, samostojeće ili postavljene na fasadu građevinskoga objekta. Osim toga mogu biti osvijetljene reflektorima ili pak LED rasvjetom unutar reklame, a sve kako biste i tijekom noći privukli potencijalne klijente. Svima je već poznato da privlačan dizajn uvijek dosegne širu publiku.

Možete nam dostaviti već gotov dizajn za Vašu reklamnu konstrukciju (u galeriji fotografija pogledajte kako smo to odradili za jednoga od naših klijenata, trgovački lanac Kaufland) ili Vam mi možemo pomoći s idejnim rješenjima. Ništa ne prepuštamo slučaju, u našem timu imamo stručnjaka za grafički dizajn koji sve Vaše ideje pretvara u djela. I dizajn i dimenzije reklamnih konstrukcija podešavamo na zahtjev klijenta. Na koji god način odlučili oglašavati Vaše proizvode, ne zaboravite da su privlačan dizajn i kvalitetno izrađena reklama ključni za privlačenje klijenata. Naša usluga objedinjuje čitav proces, „od ideje do realizacije“, Vi nama pošaljete zahtjev, a mi Vama idealno rješenje