Project Description

Potreban Vam je savjet, produktivno rješenje ili inovativna ideja?

Kontaktirajte nas

Marvin Metali d.o.o. tvrtka je koja se uz sve navedene usluge bavi izradom, montažom te prodajom spremišta i boksova svih dimenzija i veličina. Metalna skladišta idealna su ako želite zaštititi svoga limenog ljubimca, ali korisna su i za pohranu različitih alata, bicikala ili pak drva za ogrjev. Često ih koriste i kao spremišta za komunalni otpad, a naše metalne boksove možete razmotriti i ukoliko se bavite uzgojem pasa ili nekih drugih životinja.

Izgled i dimenzije spremišta i boksova također prilagođavamo željama i potrebama investitora. Ovisno o namjeni metalnoga spremišta vršimo i ugradnju prozora raznih dimenzija te pokretnih ili nepokretnih vrata. Kako bi Vaše stvari bile maksimalno uredno složene, unutar spremišta možemo montirati i police različitih veličina te postaviti elektroinstalacije.

Ako imate garažu ili neku drugu dvorišnu prostoriju, vjerojatno ste ju zatrpali raznim alatima, biciklima, kantama i ostalim stvarima koje najčešće „odbacimo“ kada više ne znamo što s njima, a nemamo srca riješiti ih se zauvijek. Zbog toga se korisnici često odluče za izradu ovakve vrste spremišta jer na uredan način mogu pohraniti sve predmete za koje u kućanstvu više nema mjesta. Spremišta mogu biti izrađena od čelika, PVC-a ili kombiniranjem materijala, a boksove možemo prekriti i tendama, ovisno o tome što u njih želite pohraniti. U galeriji proizvoda možete pogledati primjere spremišta i boksova koje smo do sada izradili za naše klijente. Kaufland i Lidl, samo su neki od investitora koji su se s punim povjerenjem obratili upravo nama.