Potreban Vam je savjet, produktivno rješenje ili inovativna ideja?

U našoj tvrtki možete zatražiti  usluge izrade, montaže i prodaje terasnih nadstrešnica. Terasne nadstrešnice pružaju udobnost i funkcionalnost, a njihovu važnost nije potrebno naglašavati  jer smo svjesni da je boravak na balkonu moguć onoliko koliko nam vrijeme dopušta. Marvin nadstrešnice za terase nude zaštitu od nepovoljnih vremenskih utjecaja i omogućuju boravak na otvorenome bez obzira na uvjete. Nadstrešnice s transparentnim krovom  zvuče kao idealno rješenje koje omogućuje neometan prolaz svjetlosti.

Postavljanje temelja osnova je za svaku terasu, a ovisi o tome kakva je podloga na koju ćemo nadstrešnicu postaviti. Nakon izrade nacrta donosi se ključna odluka, a to je ona o izvedbi konstrukcije. Metalna ili drvena, s lučnim ili ravnim nosačima, odluka je na Vama!

Možete odabrati stakleni ili polikarbonatni krov, ovisno o Vašem ukusu i cijeni koju ste spremni platiti. Stakleni krov pruža moderan izgled i ugodan ambijent, a staklo može biti izrađeno u dva ili više slojeva.

Umjesto stakla možemo koristiti polikarbonatne ploče koje su i cjenovno povoljnije, no svjetlost propuštaju tek djelomično, a imaju i kraći vijek trajanja. Toplinski su izolirane, montaža je jednostavna, težina po kvadratnom metru je mala te možete birati boju i debljinu.