Project Description

Potreban Vam je savjet, produktivno rješenje ili inovativna ideja?

Kontaktirajte nas

Vaš limeni ljubimac nema svoju kućicu i nije zaštićen? Na pravome ste mjestu jer naše će nadstrešnice zaštititi Vaš automobil od tuče, snijega, kiše i ostalih nepovoljnih vremenskih uvjeta, a u kombinaciji s modernim dizajnom izrade i širokim izborom, idealno će se uklopiti u Vaše dvorište.

Ovisno o potrebama investitora izrađujemo različite vrste auto nadstrešnica:

Nadstrešnice na stupovima

Klasične nadstrešnice za automobile, provjerene učinkovitosti, idealne za zaštitu jednoga ili više automobila. Osnove nadstrešnica su čelične konstrukcije, dok za krov u ponudi imamo različite vrste materijala, poput polikarbonatnih ploča, profiliranoga lima, stakla ili nekoga drugog materijala sukladno Vašim željama.

Konzolne nadstrešnice

Jednostavno i praktično rješenje za parkiranje automobila jer nemaju stupove koji mogu otežati pristup. Mogu biti izvedene za jedan automobil, no najčešće se izrađuju za više njih te su otporne na sve vrste vremenskih utjecaja. Jedino što je potrebno osigurati ukoliko se odlučite za ovaj tip nadstrešnica jest odgovarajuća odvodnja.

Nadstrešnice sa spremištem

Nadstrešnice koje u sklopu imaju i malo spremište funkcionalno su rješenje za Vaše dvorište. Spremište Vam može poslužiti kako biste se riješili „kreativnoga nereda“ u dvorištu jer u njega možete spremiti bicikl, vrtni alat, spremnike za komunalni otpad, manje strojeve poput kosilice, a istovremeno će zaštiti i Vaš automobil. Ugodno s korisnim, zar ne?

Ukoliko niti jedna od navedenih izvedbi nadstrešnica ne odgovara Vašemu eksterijeru, imajte na umu da izrađujemo i nadstrešnice po mjeri i željama kupaca. Ako je teren neravan i zahtjevan ili pak imate manjak prostora, naši će stručnjaci osmisliti rješenje i dizajn koji će odgovarati Vašim zahtjevima.

Glavne su prednosti naših nadstrešnica za automobile izvrsna otpornost na vremenske utjecaje, široka paleta rješenja, najviša moguća razina kvalitete, nehrđajući materijali i osigurana izdržljivost te unikatna i prilagođena rješenja stvorena uz pomoć naših stručnjaka.