Project Description

Potreban Vam je savjet, produktivno rješenje ili inovativna ideja?

Kontaktirajte nas

Tražite li primjerenu zaštitu za unutarnje ili vanjsko stubište, manji balkon, galeriju ili nešto treće, posljednjim klikom došli ste na pravo mjesto. Marvin metali d.o.o. izrađuju sve vrste zaštitnih ograda prema potrebama naručitelja. Zaštitnom ogradom možete i zaokružiti izgled Vašega vrta, no sve ostavljamo Vama na izbor.
Najčešće se zaštitne ograde naručuju za stubišta. Uloga ograde za stubište, osim očigledne sigurnosti te pomoći pri penjanju i spuštanju, uvelike je i vizualna. Gotovo uvijek se odabir materijala i dizajn ograde usklađuje s ostatkom prostora. Možete kombinirati metalne ograde s drvenim rukohvatom, inoks ograde koje najčešće viđamo na stubištima novoizgrađenih stambenih zgrada ili pak ograde kombinirane s elegantnim kaljenim staklom.
Za vanjsko stepenište i veće poslovne prostore i zgrade, osim inoks ograda, najčešće su tražene ograde od kovanoga željeza, a s obzirom na to da dizajn možete uvijek birati, na ograde dodajemo i kovane ukrasne elemente. Ograde postavljamo na svim vrstama podloga, u potpunosti se prilagođavamo Vašim zahtjevima te uz široku ponudu materijala, boja i modernoga dizajna, ispunjavamo sve Vaše želje. Naši stručni djelatnici nude brzu i kvalitetnu izradu te montažu.
Budući da nas odlikuje višegodišnje iskustvo u radu s metalima i izradom svih mogućih vrsta metalnih konstrukcija, dat ćemo si za pravo savjetovati Vas da ukoliko imate stepenište otvoreno s jedne strane, razmislite o zaštitnoj ogradi, sigurnost Vas i Vaših ukućana trebala bi biti na prvome mjestu!
Ukoliko posjedujete veće poslovne prostore, imajte na umu osiguranje zaštite na radu svojim djelatnicima. Upravo su rukohvati i zaštitne ograde neophodna sredstva zaštite na radu. Postoje točne mjere i propisi na koji način ograde i rukohvati trebaju biti postavljeni, na kojoj visini i u kojemu razmaku, sve ćemo Vam to omogućiti odlučite li se za nas.
Svakim Vašim novim upitom ili željom nadopunjujemo svoju ponudu, osluškujemo Vaše potrebe i prilagođavamo se njima jer je princip našega poslovanja biti uz Vas od ideje do realizacije. Maksimalno poštujemo dogovorene rokove te savjesno i stručno obavljamo svoj posao.
Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte, stojimo Vam na raspolaganju.