Project Description

Potreban Vam je savjet, produktivno rješenje ili inovativna ideja?

Kontaktirajte nas

Kod uređenja okućnice ili zaštite ulaza od sunca većina se odlučuje za nadstrešnice koje štite od svih vremenskih uvjeta, a danas uz korištenje raznih vrsta materijala nudimo moderan dizajn i kvalitetnu izradu. U našoj ponudi pronaći ćete nadstrešnice za ulazna vrata ili prozore svih dimenzija. Kao i kod drugih vrsta nadstrešnica i kod ulaznih postoje razne izvedbe. U galeriji fotografija možete vidjeti različite primjere naših dosadašnjih izrada.

Ukoliko niti jedan primjer ne odgovara Vašim potrebama, nudimo specijalizirane idejne savjete kako bismo Vam pomogli oko izbora najboljega rješenja.

Kod nas možete zatražiti izradu nadstrešnica namijenjenih širokim ulaznim prostorima koji zahtijevaju osnovnu konstrukciju od izdržljivoga materijala kao što je metal, dok pokrov može biti od lima, polikarbonata, stakla ili nekog drugog materijala. Ukoliko je nadstrešnica duža, možda će zahtijevati izradu na stupovima zbog veće sigurnosti i dugotrajnosti.

Boju nadstrešnice i materijal za krov birate upravo Vi, ovisno o tome želite li više ili manje svjetlosti u prostoru i o tome koja će se na najbolji način uklopiti u Vaš ulaz.

U ponudi imamo i manje nadstrešnice za ulaze poput klasičnih ulaznih vrata. To su lakše konstrukcije od metalnih cijevi koje se pričvršćuju direktno na zid, a što se dizajna tiče, možete već pretpostaviti, ispunjavamo sve Vaše želje.