Project Description

Potreban Vam je savjet, produktivno rješenje ili inovativna ideja?

Kontaktirajte nas

Kao što možete vidjeti u našoj ponudi, proizvodimo razne metalne konstrukcije i njihove dijelove. Na istome mjestu nalazi nam se proizvodnja, skladište i administrativna uprava, a konstantnim ulaganjem u razvoj djelatnika i opreme dobili smo vrhunske, kvalitetne proizvode. Zašto to spominjemo? Zbog toga što Vam želimo naglasiti da s Vama možemo biti tijekom cijelog procesa, od ideje do realizacije.
Jedna od naših često traženih usluga je izrada dvorišnih ograda. Ograde koje su se nekada izrađivale bile su većinom drvene i služile su kako bi ogradili svoj privatni prostor i uživali u intimi svog doma. Danas modernizacijom strojeva, tehnologije izrade i kvalitete materijala, počeli smo stvarati ograde raznih oblika i boja te zanimljivog dizajna, pa većina dvorišnih ograda danas, uljepšava eksterijere domova. U liniji dvorišnih ograda nudimo vrhunsku kolekciju panela sa širokom ponudom boja, materijala i drugih dekorativnih i dizajnerskih opcija. Pružamo unikatan dizajn, no ono što je puno važnije je da naše dvorišne ograde pružaju prije svega vrhunsku sigurnost.
Kombinacijama materijala u izradi ograda nema granica. Postoje moderni i klasični oblici izrade, a dvorišne ograde se mogu pokretati praktičnim, automatskim pogonom ili ručno kao nekada. Kvalitetni materijali i okovi, vruće cinčanje, lakiranje sa kvalitetnim bojama i zaštitnim premazima te stručna izrada i montaža, ključni su čimbenici koji vašu ogradu čine trajnom i kvalitetnom, nije čak potrebno ni održavanje (bojanje i sl.) te su otporne na sve vremenske utjecaje. Sve metale prema željama kupaca kombiniramo sa staklom, plexiglasom ili limom, ovisi o njihovim ideja, a elegantan izgled već izrađenih konstrukcija i primjenu najnovijih trendova pogledajte u galeriji fotografija.